Garaget + Match

Ja det sammanfatta min dag ganska bra :P Vakna lite senare än planerat här (gick ju som det gick igår) så en får väl sätta lite fart här snart och dra hem till mor och far och fixa FR-bilen inför tävlingen på Lördag (Sambon ska köraSen bär det av till Borgstena och Nosseborg för SERIEPREMIÄR =D

Kommentarer
MIzca säger:

Svar: Hehe, jag gillar inte heller att städa, hemma.. men till yrket är det helt okej ^^Jo, utomstående tror ju bara att det är att leka med barnen på förskolan, men oj så mycket mer det är. Jag har det som drömyrke jag också och har jobbat några år med det .. ;)

2012-04-29 | 20:59:43
Bloggadress: http://www.mizca.se
LARAMORE ᵖʰᵒᵗᵒᵍʳᵃᵖʰʸ ♥ säger:

Hej! Nu är veckans bloggar avslutad och dem tre vinnarna är dragna. Kika in och se ifall du/ni är en av dem. Grattis i så fall! Om inte, så finns det dock ingen mer chans. Mer om det står i inlägget.

Kram.

2012-04-29 | 21:29:25
Bloggadress: http://laramore.blogg.se/
Mizca säger:

Svar: Det är ju underligt att det skulle vara 3.5 års studier på högskolan för att bara passa barn liksom..

En del är korkade.

Jag tycker dessutom att det är fel att männen fått stämpeln som pedofiler inom förskolans värld, att det är få män som vågar arbeta med det bara för att en del vart svin, jag menar, det finns ju kvinnor till det sjuka också.

2012-04-30 | 09:53:12
Bloggadress: http://www.mizca.se
Mizca säger:

Svar: I degree.. Det är hopplöst!

Alla fall med män uppmärksammas väldigt fort men jag tror det är som du säger, lika mycket kvinnor som vart elaka mot barn.

Det är ju hemskt att killarna skall behöva känna sig så på sina jobb, dem gör ett minst lika bar jobb som kvinnorna gör. Min pojkvän är förskollärare och jag frågade honom hur han upplever det.

Jag tror inte det är så jobbigt just för honom där han är, men han håller ju med mig om att det är jobbigt.

Dem flesta arbetsgivare vill nog automatiskt ha kvinnor i yrket.. snacka om att eliminera männen i yrket.

2012-04-30 | 10:49:05
Bloggadress: http://www.mizca.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback